FOTO NABEWERKING

https://www.youtube.com/watch?v=aLqgCyf7NHk&ab_channel=NikkitaLubach

Foto nabewerking.

Bij nikkita media kunt u ook terecht voor het bewerken van uw foto’s. Dit kan verschillende dingen betekenen een aantal van de methodes die wij gebruiken gaan we bespreken in deze video. De voorbeelden van de foto’s staan onder deze video op deze pagina.

-Retouching

Dit is waarschijnlijk het gene waar u aan denk bij photoshop. Het verbeteren van de huid, (weghalen van pukkels, rimpels etc.) Het accentueren van de ogen, zelfs een paar kilo’s er op of er af is geen probleem.

-Manipulatie

Dit gaat nog een stapje verder. Het compleet veranderen van de lucht of de gehele achtergrond. Mensen of voorwerpen verwijderen uit de achtergrond. Kleuren van kleding veranderen. Gezichten verwisselen bedenk het maar alles is mogelijk.

-Colorgrading

Het kleuren van 1 of meerdere foto’s. Foto’s die te donker of te licht zijn verbeteren. Het kleurenpalet van een foto veranderen in een stijl die de sfeer en intentie van de foto ondersteund.

Als je verschillende foto’s hetzelfde kleurenpalet geeft kan dit een mooi samenhangend geheel creëren. (denk aan een Instagram feed)

-Product isolatie

Dit is het bewerken van productfoto’s. We kunnen de producten uitknippen en op een witte (of ander gekleurde) achtergrond plaatsen. Reflecties verwijderen van producen. Vlekken of krassen of haren verwijderen. Dit kan ook in combinatie met colorgrading.

-Thumbnails

Gaat u uw video posten op bijvoorbeeld youtube, dan heeft u ook een thumbnail nodig. Een thumbnail is het kleine plaatje die je ziet voordat je op een video klikt. De thumbnail moet de aandacht trekken van de kijker en een indicatie geven van wat er te zien in in de video. Wij kunnen aanbieden deze voor u te maken, wij kunnen zelf met een creatief idee komen of precies creëren wat u in gedachten heeft.

Dit zijn een aantal manieren waarop wij photoshop gebruiken maar dit is natuurlijk lang niet alles wat er mogelijk is met dit veelzijdige programma. Als u een bijzonder idee heeft neem vooral contact met ons op dat gaan wij kijken wat we op gebied van fotobewerking voor u kunnen betekenen!PHOTOSHOP PORTFOLIO


VIDEO REGISTRATIE


VOICE OVER


FOTO REGISTRATIE


VIDEO NABEWERKING


AUDIO NABEWERKING


FOTO NABEWERKING