FOTO REGISTRATIE

https://www.youtube.com/watch?v=WuSA5rpBiY8&feature=youtu.be&ab_channel=NikkitaLubach

Foto registratie.

Bij Nikkita Media kunt u ook uw foto’s laten maken. Wij bieden fotoregistratie op verschillende manieren aan en we gaan een aantal methodes bespreken in deze video.

Bij een fotoshoot krijgt u een van tevoren afgesproken hoeveelheid bewerkte foto’s meestal is dit 10 foto’s maar dit kan afwijken.

Er is ook een mogelijkheid om uw de foto’s (ook zelfgemaakte foto’s) professioneel te laten bewerken. Voor meer informatie klik op de “Photoshop” link.

Voorbeelden foto’s staan onder deze video op deze pagina.

-Foto op locatie

Dit kan een fotoshoot zijn op 1 of meerdere locaties. Dit kan met 1 persoon of met een groep. Wij kunnen u adviseren in locaties of u kunt zelf een locatie kiezen.

-Foto in studio

Als u foto’s wilt laten maken in een professionele fotostudio is dit ook mogelijk. Kosten studio huur kunnen afhangen van uw locatie. Ook kunnen wij aanbieden een compactere fotostudio mee te nemen naar een locatie. Dat kan handig zijn voor bijvoorbeeld schoolfoto’s of pasfoto’s en dergelijke.

-Foto evenement

Wij kunnen ook een fotoreportage maken van uw evenement. Bijvoorbeeld festival, bruiloft, optreden etc.

-Product foto

Wij kunnen ook uw productfoto’s verzorgen. Dit kunnen foto’s in stijl zijn op locatie met eventueel een of meerdere modellen. Zeer geschikt voor op sociale media ed. Of foto’s in een studio, geschikt voor op webshops etc. Denk hierbij aan food foto’s, vastgoed, fashion etc.

Heeft u zelf productfoto’s gemaakt en wilt u deze professioneel laten bewerken? Klik dan op de “Photoshop” link.FOTO PORTFOLIO


VIDEO REGISTRATIE


VOICE OVER


FOTO REGISTRATIE


VIDEO NABEWERKING


AUDIO NABEWERKING


FOTO NABEWERKING