VIDEO REGISTRATIE

https://www.youtube.com/watch?v=IYEmfeMfcQc&ab_channel=NikkitaLubach

Introductie video.

hooi oi o

Een videoproductie bij Nikkita Media is meer dan alleen iets vastleggen op beeld. Bij videoregistratie bieden wij een volledige productie aan inclusief licht, geluid en nabewerking.

De stijl van deze registratie wordt van te voren met u overlegd zodat wij de video op maat voor u kunnen maken

en aan al uw wensen kunnen voldoen. Dit doen wij door middel van een kennismakingsgesprek. Wilt u weten hoe een kennismakingsgesprek er aan toe gaat? Klink dan op de “introductiegesprek” link.

Een aantal mogelijke toepassingen voor videoregistratie zijn: Reclamecampagnes, productvideo’s, after movies (evenementen, bruiloften of andere bijzondere gebeurtenissen) videoclips, Youtube video’s, documentaires, vastgoed… Film is een prachtige manier om een moment te vereeuwigen en

het kan toegepast worden op alles waar je een camera op kan richten.

Bij youtube video’s bieden wij ook aan om de thumbnail van de video te verzorgen. Een thumbnail is

het kleine plaatje wat je ziet voordat je op de video klikt. Voor meer informatie hierover kunt ik klikken op de link “Photoshop”.

Hieronder staan een aantal video’s met uitleg over de verschillende mogelijkheden van videoregistratie. Bijvoorbeeld over de mogelijkheden van drone registratie en meer uitleg over prijzen etc.

https://www.youtube.com/watch?v=iKIS66MLTxU

Drone registratie.

Drone beelden kunnen een uniek perspectief geven en echt een toevoeging zijn aan iedere productie. Maar zijn drone beelden mogelijk voor uw productie? Om te kunnen filmen met de drone moet de locatie aan een aantal dingen voldoen.

Vanaf 1 Juli 2020 gelden er in heel Europa dezelfde regels wat betreft het vliegen met drones.

Je mag niet vliegen in:

  • No fly zones
  • Beschermde natuurgebieden
  • Boven Luchthavens
  • Boven aaneengesloten bebouwing
  • Boven grote groepen mensen
  • Boven steden, dorpen, spoorlijnen wegen of havens
  • Niet hoger dan 120 meter

Je mag wel vliegen op eigen terrein maar dit kan alleen als de weersituatie dat toe staat. Er kan helaas niet gevlogen worden met harde wind en / of regen.

Een hele waslijst maar in veel van de gevallen zijn drone beelden wel mogelijk en dan kan dit een enorme toevoeging zijn aan uw video.

https://www.youtube.com/watch?v=M3u4IyTRy9I

Video registratie.

Je kan op verschillende manieren iets vastleggen. De setup die het meest door ons wordt gebruikt is een 1 camera setup met geluid afgestemd op de situatie. Voor meer info over geluidsregistratie klik op de “Geluidsregistratie” link. 

 

Een 1 camera setup is geschikt voor bijna alle video’s. Het is geschikt voor reclame video’s, voor aftermovies, voor de meeste youtube video’s etc.

Maar voor speciale gevallen is 2 of 3 cameraregistratie ook mogelijk. Dit wordt aangeraden bij onder anderen optredens en voorstellingen. Ook kan dit worden ingezet voor interviews of andere situaties waarbij het een toegevoegde waarde kan hebben om iets van verschillende hoeken in beeld te brengen.

Uiteraard worden bij situaties met weinig licht ook lampen verzorgd. Goede belichting is erg belangrijk en kan echt een groot verschil maken.

De video krijgt u in verschillende resoluties en bestandsformaten opgeleverd. Wilt u meer weten over de verschillende resoluties en welke waar het best geschikt voor zijn? Klik dan op de “Intro Editing link.

https://www.youtube.com/watch?v=5Y5DbzLih-4

Introductie gesprek.

Voordat we beginnen met filmen hebben we eerst een gesprek met u om te overleggen over uw wensen. Dit gesprek kan eventueel ook digitaal plaatsvinden als dit beter uitkomt. Bijvoorbeeld via video call of via de telefoon.

Het gesprek zal er ongeveer zo uit zien: Het begint met een aantal vragen met betrekking tot uw productie. Vragen zoals onder anderen:

-Wat voor situatie moet er vastgelegd worden. (binnen buiten, kan je dicht bij het onderwerp komen, zijn er speciale dingen om rekening mee te houden? etc.)

-Wilt u een cinematische sfeervideo, of een functionele video met uitleg of tekst?

-Wilt u misschien een voice over?

-Wilt u multi camera registratie.

-Wilt u drone beelden. Voor de mogelijkheden wat betreft drone beelden klik op “Drone Registratie” link naast de video.

-Welke sfeer willen we neerzetten met deze video? Wij willen dat de video precies aansluit op de identiteit van bijvoorbeeld uw bedrijf of uw evenement.

-Welke doelgroep willen we aanspreken met de video? Op deze manier kunnen we de stijl van de edit en het tempo van de video hierop aanpassen.

-Wat voor stijl van edit denken wij dat het beste past bij uw wensen. Voor mogelijkheden edit klik op “Edit” link

-Wilt u een Instagram edit?

-Etc.

Verder zullen we overleggen over het aantal draaidagen en de hoeveelheid locaties. En u zult advies krijgen over welke methode van geluidsregistratie het best aansluit bij uw video.

Naar aanleiding van dit gesprek krijgen wij meer inzicht in uw wensen en voor elke productie maken wij een vrijblijvende offerte op maat.

video
registratie


VIDEO REGISTRATIE


VOICE OVER


FOTO REGISTRATIE


VIDEO NABEWERKING


AUDIO NABEWERKING


FOTO NABEWERKING