HOME

Nikkita Media

Your story is our responsibility.

Wij helpen u online laten zien waar u offline goed in bent. 


CONTACT


wedding2-HL9A38E.jpg
wedding-8GZUAS2.jpeg
wedding-LAR5NPK.jpeg

Nikkita Media 

Waarom Nikkita Media?

Nikkita media groep bestaat al meer dan 5 jaar en heeft een vast team van gediplomeerde medewerkers en een vaste groep van ZZP professionals.

 Dit maakt dat we veel expertise hebben op het gebied van videoproducties, livestreams en AV, maar ook veel ervaring hebben met de organisatie hiervan. 


Meer Lezen

Creatief

Zorgenloos

Creativiteit zit ons in ons bloed en dat maakt ons vindingrijk en oplossingsgericht. We denken graag mee en door in gesprek te gaan met u als klant kunnen we helpen om de opdracht succesvol te maken. Dit kan ook betekenen dat we op de draaidag zelf suggesties doen als we denken dat dingen beter kunnen. 

Waarom Nikkita Media?

Gespecialiseerd en flexibel

Doordat we een groot netwerk hebben, zijn we erg flexibel qua inzetbaarheid, maar hebben we ook professionals om ons heen met hun eigen specialismen. Denk aan cameramensen (ENG, cinematografie, all-round), livestream operators, Zoom operators, regisseurs en drone operators. Zo zorgen wij dat op elke klus de juiste persoon of het juiste team ingezet wordt. Wij kunnen daarom ook snel schakelen of het nu een kleine opdracht of een grote opdracht betreft. 


wedding-U4KZV6G.jpg
wedding-decor-9RJL95B.jpg
wedding-7KNWJPM.jpg
wedding-KXTD3BL.jpg
wedding-2Y7Z2TM.jpg
wedding-NGN3FEQ.jpeg

Aanbod

Wij verzorgen onder andere: 

– Bedrijfsfilms met en zonder scripts, video’s als content voor social media, productvideo’s, vastgoed, recruitment video’s en muziekclips. Ook kunnen wij spokesperson video’s verzorgen. (greenscreen) en 360 graden en drone video. 

– Live streams en live registraties (achteraf bewerkt) 

van o.a. congressen, trainingen, concerten, theater / dansvoorstellingen of (internationale) personeelsmeetings, waarbij er zowel deelnemers op locatie zijn als online via de livestream. De inzet van hybride events verhoogt het aantal deelnemers. We kunnen zowel de livestream alsook de AV (audiovisueel) ter plaatse verzorgen. 

– Audio producties en Nabewerking 

Zoals voice overs, foley en nabewerken van uw audio.


Read More

Wij kijken uit naar uw productie!

Please let us know if you will be able to make it. Vivamus in mattis metus. Mauris turpis ipsum, auctor eget leo vitae, finibus efficitur nisl.


R S V P

Tips & Tricks

Wedding Occasion

Reservation

Get In Touch With Us

Aliquam pharetra mauris ut sem pretium. Proin iaculis velit ac diam feugiat, quis ultrices sem tristique. Donec pellentesque eros quis pharetra.

Texas

New York

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetur adipiscing elit. Nullam in nibh vehicula.

Get In Touch

Quicklinks

Newsletter

Nikkita Media _ Virulyweg 29G _ Almelo
Volg ons:

Facebook


Instagram


Youtube


Linkedin