Concurrentievoordeel door volgen Trends in AI & Videoproductie

Sociale media blijven een steeds grotere rol spelen in het dagelijks leven. Er zijn verschillende trends waar bedrijven van moeten profiteren om de concurrentie voor te blijven.

Deze trends zijn onder andere;

Bedrijven moeten deze trends uiteraard blijven volgen om hun concurrentievoordeel te behouden.

Video is een belangrijk onderdeel van social media trends.

AI gaat een belangrijk onderdeel worden van video producties om websites te helpen met promotie. AI kan bijvoorbeeld helpen bij het kiezen van de juiste video’s om te gebruiken voor de juiste doelgroep en om de juiste bezoekers te bereiken. AI kan ook worden gebruikt om te bepalen hoe effectief een video is in het bereiken van een bepaalde doelgroep. En uiteindelijk kan AI ook worden gebruikt om websites te helpen bij het verbeteren van hun SEO-strategieën door middel van het analyseren van video-inhoud en het identificeren van de juiste trends.

Nikkita Media Group zal deze trends uiteraard nauwlettend blijven volgen en er op inspelen zodat wij u ook in de toekomst van de beste content kunnen voorzien en u kunnen blijven adviseren.

 


 

Wat zijn micro-influencers?

Micro-influencers zijn personen met een kleine of gemiddelde sociale media-aanhang, maar met een grote invloed bij hun volgers. Ze zijn vaak experts op hun gebied en zijn betrokken en betrouwbare bronnen van informatie over een bepaald onderwerp. Ze worden vaak ingezet voor merk- of productpromotie door bedrijven, aangezien hun smalle focus hen in staat stelt om een veel gedetailleerder publiek te bereiken. Micro-influencers hebben ook vaak een groter vertrouwen van hun volgers omdat ze meer authentiek overkomen.

Wat is AR en VR?

AR staat voor Augmented Reality en VR staat voor Virtual Reality. AR verrijkt de werkelijkheid met digitale informatie, terwijl VR de gebruiker volledig afsluit van de fysieke omgeving en deze vervangt door een computergegenereerde omgeving. AR kan de gebruiker in staat stellen om informatie over een omgeving te leren en te verwerken, terwijl VR de gebruiker in staat stelt een omgeving te belevend en er deel van uit te maken.

 

15 maart 2023